Who’s Afraid of Art? : Selfies

Op 22 oktober vond de eerste ‘Who’s Afraid of Art?’ van dit collegejaar plaats, dat wij georganiseerd hadden in samenwerking met Academic Forum en studievereniging Complex. Wat was het leuk, maar bovenal ook interessant!
Dit keer was het thema van WAA ‘selfies’ en sprekers Kathryn Brown, Jesse Huiskamp en Ingemarie Sam hebben er een fantastische middag van weten te maken. Kathryn Brown begon met een mini-college over de geschiedenis van zelfportretten – de voorganger van de moderne selfie. Vervolgens vertelde Jesse Huiskamp de deelnemers wat meer over de geschiedenis van de moderne selfie en gaf hij wat tips weg om de mooiste selfies te kunnen maken.
Ingemarie Sam sloot de middag af met een workshop waarin het jezelf leren kennen door middel van selfies centraal stond (voor een impressie van deze workshop: zie de foto’s hieronder!). De deelnemers hebben het enorm naar hun zin gehad en weten nu niet alleen hoe zij de allerbeste selfies kunnen maken, maar ook wat hun selfies over hen vertellen en hoe de selfies van tegenwoordig vergelijkbaar zijn aan de zelfportretten binnen de kunsten.
We waren erg blij om te zien hoe enthousiast de deelnemers waren en hopen jullie dan ook bij de volgende ‘Who’s Afraid of Art?’ allemaal weer terug te zien!

P1050922 P1050930 P1050926 P1050938 P1050941 P1050946

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s